Jag är frilansjournalist

Jag synliggör sammanhang som annars kan vara otydliga. Ibland skriver jag om komplicerade ämnen, men alltid lättfattligt och aldrig att jag tummar på komplexiteten.

Oavsett om det är en människa eller ett föremål jag möter, en känsla eller ett begrepp som jag uppfattar så finns det alltid något att berätta.

Det är berättelser som jag vill vara en del av. På mitt eget vis och med mina egna ord.

Inriktning: Jag har frilansat sedan 2007 och är medlem i Journalistförbundet. Jag skriver reportage, raka nyheter och jag skriver om människor jag möter. Personporträtt ligger mig extra varmt om hjärtat.

Uppdragsgivare: Nyhetstidningar, fackföreningspress, men även konsument- och vecko- eller månadsmagasin. Mina kunder är: Göteborgs-Posten, Fria Tidningar, ST Press, Icakuriren, Göteborgs Stads nättidning Vårt Göteborg, Hem & Hyra, Svenska Journalen, Göteborgs Fria Tidning.

Redaktionell erfarenhet: Jag har vikarierat på Bohusläningens centralredaktion som nyhetsreporter, men också som lokalredaktör i Munkedal. Min praktik gjorde jag på Göteborgs Fria Tidning, som lokal- och kulturreporter och som redigerare.

Utbildning: Journalistprogrammet, Göteborgs Universitet. Fil.mag. i arkeologi. Kandidatnivå i historia och religionshistoria. Pedagogik, Göteborgs Universitet.

Foto: Jag tar enklare personbilder själv. Samarbetar annars med en fotograf.