Jag är frilansjournalist sedan 2007. Ibland skriver jag om komplicerade ämnen, men alltid lättfattligt och jag tummar aldrig på att gestalta komplexiteten.

Människa eller föremål, en känsla eller ett begrepp. Det finns alltid ett djupare plan där den intressanta vinkeln finns. Det är berättelser som jag vill vara en del av. På mitt eget vis och med min egna ord. Jag skriver reportage, raka nyheter och om människor. 

Uppdragsgivare:

Jag har skrivit föNyhetstidningar, fackföreningspress, men även konsument- och vecko- eller månadsmagasin. Mina kunder är: Göteborgs-Posten, Fria Tidningar, ST Press, Icakuriren, Göteborgs Stads nättidning Vårt Göteborg, Hem & Hyra, Svenska Journalen, Göteborgs Fria Tidning.

Redaktionell erfarenhet

Inom ramen för min tjänst som kommunikatör inom Göteborgs Stad designade och startade jag Göteborgs Stads webbtidning MedVerkan som när den var igång hade fokus samverkan med civilsamhället. Tidningen las ner i februari 2018.

Tidigare har jag vikarierat på Bohusläningens centralredaktion som nyhetsreporter och som lokalredaktör i Munkedal. 

Utbildning

Journalistprogrammet, Göteborgs Universitet. Fil.mag. i arkeologi.  Kandidatnivå i historia och religionshistoria. Pedagogik, enstaka kurser i foto. Samtliga utbildningar vid Göteborgs Universitet.

Foto

Jag tar även enklare bilder i samband med ett uppdrag. Övriga bilder hittar du på min sida på Mostphotos.

 

Den röda bläckplumpen i loggan är designad av Vecteezy: <a href=”https://sv.vecteezy.com”>Vektor design av https://sv.vecteezy.com</a>