Mörkmåne (Grottan bokförlag 2019)

En illegal invandrare, en före detta författare, en före detta feministisk ikon. Djinner som interagerar och en liten flickas död.

Leo Nada sitter i en sliten fåtölj i ett kalt rum. I sitt knä har han ett paket inslaget i brunt papper. De enda han träffar är de tre kvinnorna som ger honom mat. Han vet inte vem han är eller hur han hamnade där han är.

När den nya flickan sedan flyttar in börjar han så smått att minnas.

Tio år tidigare var Leo en framgångsrik romanförfattare. Sedan dog barnet och han började skriva biografin om Rut. Om Rut som några år tidigare varit en av Sveriges mest framträdande feminister. Rut som i Leos ögon också bar skulden för barnets död.

Mörkmåne är ett svart relationsdrama som spänner över en tidsperiod av tio år.

Köp boken
För tillfället går boken inte att köpa! Kommer snart finnas som e-bok på Amazon Sverige och som inbunden hos samtliga nätbokhandlare.


Tidigare böcker

Sidovistelser (Pupill Förlag 2012)

– Sidovistelser finns inte längre att köpa –

Diktsamling: Samtliga texter  berör känslan av att stå vid sidan av omgivningen utan att kunna påverka. Ibland är dikterna sakligt konkreta, ibland maskerade.

Det är en mörk samling prosapoesi med insprängda haiku som avskiljare.

.

.

.

Den röda bläckplumpen i loggan är designad av Vecteezy: <a href=”https://sv.vecteezy.com”>Vektor design av https://sv.vecteezy.com</a>