Mörkmåne (Vedana bokförlag 2018)

Är människor alltid människor och djinner nödvändigtvis djinner? För Leo Nada är den ena verkligheten lika sann som den andra.

Leo sitter i en karmstol i ett stängt rum. Utanför hans fönster upprepas samma scen i en obruten loop. De enda människorna han träffar är de tre kvinnorna som ger honom mat.

Sedan flyttar den nya flickan in.

Vem är Leo egentligen? Själv minns han bara fragment av det som varit hans liv. En gång var han en framgångsrik romanförfattare. När barnet dog började han skriva biografin om Rut som några år tidigare var en av Sveriges mest framträdande feminister. Rur var då hans fru och i hans värld bar hon skulden för barnets död.

Mörkmåne är ett svart relationsdrama som spänner över tio år där den konkreta verkligheten varvas med metafysiska tillstånd.

Köp boken

E-bok och paperback finns på: amazon.de

E-boken: Pris: 4.42 euro

Paperback: 11.30 euro + frakt. Leveranstid 1-2 veckor

Paperback kan du även köpa på amazon.co.uk 

Pris: 9.42 pund + frakt. Leveranstid 1-2 veckor


Tidigare böcker

Sidovistelser (Pupill Förlag 2012)

– Sidovistelser finns inte längre att köpa –

Diktsamling: Samtliga texter  berör känslan av att stå vid sidan av omgivningen utan att kunna påverka. Ibland är dikterna sakligt konkreta, ibland maskerade.

Det är en mörk samling prosapoesi med insprängda haiku som avskiljare.

.

.

.

Den röda bläckplumpen i loggan är designad av Vecteezy: <a href=”https://sv.vecteezy.com”>Vektor design av https://sv.vecteezy.com</a>